Broken pages when using Elementor and Respawn theme

Theme support is offered to verified customers by forum only. Support requests and solutions made by email, Skype, Envato or any other method will be redirected back to the forum.

This topic is: resolved
  • Resolved
    Posted in: Respawn  
  • Member
    wwwkennyseqcom
    March 19, 2020 at 10:39 am #125101

    Hello … Yesterday I bought this “Theme” from you and unfortunately does not work properly!

    I will install all the necessary plugins for proper operation. They will be installed right up to one! This is the Elementor plugin which once installed and ACTIVATED so the whole site crashes and I can not get into it. .When the site starts up again, it probably doesn’t work with the Elementor plugin.

    Otherwise, until I purchased a theme from you, I normally used and worked Elementor.Dokonce I have purchased a version of the PRO that me with your “Theme” again does not work so great!

    I note that my site is currently running on my PC and specifically through the program “Wamp” (localhost) so I do not know if it is not?

    By the way, Elementor can be installed without any problem but when I activate it I get an error “ERR_CONNECTION_RESET” and the whole site is dead.

    My version:
    APACHE: 2.4.41
    PHP: 7.3.12
    MARIADB: 10.4.10
    MYSQL: 8.0.18

    Attachments:
    You must be logged in to view attached files.

    Sorry, this forum is for verified users only. Please Login or Register to continue

Comments are closed.