-
Poz.Malo sam sad opet cackao da skontam zasto se taj problem desava i timovi nestanu ili prestanu raditi, i skontao sam,evo zasto(ako kreiras match bez timova, svi timovi ubaguju i ne rade zbog tog matcha obicnog):https://prnt.sc/sds9hf (tj: ako stavis funkciju individiual)
Kada kreiramo tournament bez timova, znaci tournamnet samo za “usere”
Nema nigdje funckije da se taguju useri u match, probao sam sa ovo individual match i ispod se pojavi box za pisanje.Ali tu nista ne izbacuje od membere registrovanih na sajt pa da se taguju i slicno, posle te objave timovi ubaguju i ne rade. Da li to mozete fixati ili dodati box 1(tag user) vs box 2(tag user) i tu se taguju imena igraca ako turnir nije za timove.Trebam da startam apex turnir i nez kako to da izvedem kad ovo nema funkciju ili ne radi za users samo, bez timova.Jer i kad se kreira tournamnet ima opcija: teams ili users. Cemu to onda ako nema ostatak funckije za match ?Mozete li pogledati to i fixati jer mozda to vec sve ima ali je ubagovano. Usput na mail niko ne odg po 6 dana. Da li moze neki drugi mail ili brzi kontakt ? Hvala L.p
-
Please use the search before making a post. Your question maybe be already answered!
-
Do you need customization work? Are you having trouble installing Wordpress? Feeling lazy and want somebody else to do the hard work for you?
Join our discord!
Need hosting?
Follow us!